UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 96 din 22 iunie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 22 iunie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, coroborat cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Compartimentul de calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat Spiritualitatea Ortodoxă și Asistență Socială, domeniul de masterat Teologie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor privind cuantumul de 1500 de euro/an al taxei pentru studenții străini – cont propriu valutar, pentru anul universitar 2020-2021.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Limbi moderne în dialog intercultural (ro/en/fr) (la Cahul), domeniul de masterat Filologie, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Limbi moderne în dialog intercultural (ro/en/fr) (la Cahul), domeniul de masterat Filologie, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Afaceri internaționale (la Cahul), domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 6. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Direcției economice, prin Direcția generală administrativă, privind transferul sumei de 6.000.000 lei, sub formă de împrumut, din soldul inițial al exercițiului financiar 2020, în condițiile legislației în vigoare, în vederea acoperirii golurilor de casă temporare, din anul curent, și crearea unei surse definite în acest scop pentru evidența cheltuielilor. Acest împrumut se va returna, conform legislației în vigoare,  până la sfârșitul exercițiului bugetar curent.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email