UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 83 din 7 mai 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 7 mai 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se confirmă, cu unanimitatea voturilor exprimate, propunerea formulată de decanul Facultății de Arte, de numire a domnului conf. univ. dr. Radu – Andrei HORGHIDAN în funcția de prodecan al Facultății de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în temeiul Art. 12, alin. (2) din Metodologia internă de organizare și funcționare a alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere de la nivelul facultăților și universității 2015-2016, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 156 din 4 noiembrie 2015, dispoziții menținute prin Hotărârea Senatului universitar nr. 105 din 16 septembrie 2019.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, lichidarea programului de masterat Spațiul românesc între Orient și Occident, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Calendarul privind desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, conform Anexei.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa Calendarul privind desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email