UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 62 din 4 martie 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 4 martie 2019,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Metodologia de desfășurare a concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în anul 2019. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, Structura anului universitar 2019-2020, anul I și anii II-V de studii, pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Filosofie socială. Teoria şi practica soluţionării conflictelor, domeniul Filosofie, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, valabil începând cu anul universitar 2019-2020.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea acreditării domeniului de masterat Științe ale educației, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transformarea posturilor din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform adresei Direcției Juridice și Resurse Umane nr. 4296 din 22.02.2019, după cum urmează:

Nr. crt.  Departament/Serviciu/Birou Funcţia actuală Funcţia pe care promovează
1. Departamentul Științe juridice Secretar II S Secretar I S
2. Departamentul Chimie, Fizică și Mediu Laborant I S Laborant I AS
3. Departamentul Chimie, Fizică și Mediu Inginer II Inginer I
4. Serviciul Comunicare, promovare și relația cu mediul socio-economic Administrator patrimoniu II S Administrator patrimoniu I S
5. Departamentul pentru pregătirea personalului didactic Informatician I S Informatician I AS
6. Compartimentul administrativ Facultatea de Litere Administrator patrimoniu II S Administrator patrimoniu I S
7. Departamentul Arhitectură navală Inginer II Inginer I
8. Biroul Editură, multiplicare și copyright Administrator financiar III S Administrator financiar II S
9. Direcția Generală Informatizare și Comunicații Digitale Analist programator I S Analist programator I AS


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU


Anexa nr. 1 Metodologia de desfășurare a concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în anul 2019
Anexa nr. 2 Structura anului universitar 2019-2020, anul I și anii II-V de studii, pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email