UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 4 din 25 ianuarie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 25 ianuarie 2018,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și de Farmacie și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea structurii anului universitar 2017-2018 pentru Extensiunea de la Enna, Italia, a Facultății de Medicină și Farmacie, anul I de studii. (Anexă)

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Universității „Dunărea de Jos” din Galați cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programului de studii Relații internaționale și studii europene de la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, promoția 2018, în sesiunile din iulie 2018, septembrie 2018 și februarie 2019.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și cu Facultatea de Inginerie în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programelor de studii Afaceri Internaționale și Ingineria procesării materialelor, în sesiunile din iulie 2018, septembrie 2018 și februarie 2019, conform tabelului de mai jos.

Facultatea     Domeniul de licență/masterat Programul de studii Numărul estimativ de absolvenți Facultatea organizatoare a examenului de licență/diplomă și disertație
Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești Economie și afaceri internaționale Afaceri internaționale 22 Economie și Administrarea Afacerilor
Ingineria materialelor Ingineria procesării materialelor 10 Inginerie

Art. 4. Se aprobă cerera formulată de domnul profesor dr. Marian Găiceanu, cadru didactic titular la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, de a susține activități didactice în calitate de profesor invitat la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în semestrul al II-lea al anului universitar 2017-2018.

Art. 5. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat a doamnei conf. Grecu (Balan) D. Veronica-Loredana, de la Facultatea de Litere a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, la Școala doctorală de Științe socio-umane a IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa Structura modificată a anului universitar 2017-2018 pentru Extensiunea de la Enna, Italia, a Facultății de Medicină și Farmacie, anul I de studii

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email