UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 3 din 18 ianuarie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 18 ianuarie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Sisteme și echipamente termice, domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Sisteme și echipamente termice, domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, înființarea în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic a următoarelor cursuri de formare continuă:
  • Inițiere în utilizarea soft-ului AVEVA;
  • Managementul instruirii personalului din instituțiile publice;
  • Managementul resurselor umane.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ pentru următoarele cursuri de formare continuă din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic:
  • Inițiere în utilizarea soft-ului AVEVA;
  • Managementul instruirii personalului din instituțiile publice;
  • Managementul resurselor umane.

Art. 5. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat a domnului prof. Talmaciu P. Mihai, de la Facultatea de Știinte a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, la Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 6. Se validează rezultatul alegerilor parțiale desfășurate în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, în urma cărora a fost ales, în funcția de senator, Serea C. Emil, student anul III la specializarea Teologie ortodoxă didactică.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email