UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 172 din 10 octombrie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 10 octombrie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă cererea formulată de domnul conf. dr. Silviu Marian NĂSTAC, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a efectua activități didactice (max. o normă), în regim de plata cu ora, în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, în anul universitar 2017-2018.

Art. 2. Se aprobă cererea formulată de doamna conf. dr. Luxița RÎȘNOVEANU, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a efectua activități didactice (6 ore/săptămână), în regim de plata cu ora, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, în anul universitar 2017-2018.

Art. 3. Se aprobă cererea formulată de doamna prof. dr. Mirela VOICULESCU, cadru didactic titular la Facultatea de Științe și Mediu din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a efectua activități didactice (2 ore de curs/săptămână), în regim de plata cu ora, în cadrul Facultății de Fizică a Universității din București, în anul universitar 2017-2018.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email