UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 171 din 5 octombrie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 5 octombrie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă propunerea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei pentru cercetare științifică a Senatului, de acordare a titlului de profesor emerit domnului prof. univ. dr. ing. Mina Emil ROȘU. Totodată, se aprobă componența comisiei științifice de acordare a titlului, după cum urmează:
Președinte
- Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU, președintele Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Membri:  
- ÎPS prof. univ. dr. Casian CRĂCIUN, arhiepiscopul „Dunării de Jos”;
- Prof. univ. dr. ing. Florin IONESCU, Universitatea „Politehnica” din București;
- Prof. univ. dr. ing. Corneliu BOȚAN, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași;
- Prof. univ. dr. ing. Toader MUNTEANU, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
- Prof. univ. dr. ing. Marian GĂICEANU, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.
Ceremonia va avea loc în data de 16 octombrie 2017.

Art. 2. Se aprobă cererea formulată de domnul șef lucrări dr. ing. Iulian Nicușor ARAMĂ, cadru didactic titular la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a efectua activități didactice (2 ore curs și o oră laborator), în regim de plata cu ora, în cadrul Universității „Danubius” din Galați, în anul universitar 2017-2018.

Art. 3. Se aprobă cererea formulată de domnul Adrian Grigoraș, absolvent al Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, programul de studii universitare de licență „Drept”, domeniul „Drept”, promoția 2013, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Universitatea „Danubius” din Galați.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD - UDJG, cererile de prelungire a perioadei studiilor doctorale formulate de următorii studenți doctoranzi, astfel:
  • Bârliba G. Irina (Rață), anul III, domeniul Filologie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă MEN, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Bujor E. Alina (Pintilii), anul IV, domeniul Filologie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu taxă.
  • Buțea V. Corina (Țugui), anul III, domeniul Istorie, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Focșa I. Liliana (Colodeeva), anul III, domeniul Filologie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Fotea M. Mihai Vlad, anul III, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Modiga V. Elena Cristina (Mihai), anul III, domeniul Istorie, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Obreja S. Cristian Dragoș, anul III, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă MEN, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Ponomariov I. Vitalie, anul III, domeniul Istorie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Sava R. Violeta, anul III, domeniul Inginerie mecanică, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Ursache V. Florentina Mihaela (Strîmbei), anul III, domeniul Ingineria produselor alimentare, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).
  • Vicol I. Polina (Lungu), anul III, domeniul Istorie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget fără bursă, prelungirea cu șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017, cu scutire de taxă (conform HS 145/2015).

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD - UDJG, cererile de întrerupere a perioadei studiilor doctorale formulate de următorii studenți doctoranzi, astfel:
  • Dediu I. Andreea Veronica (Botezatu), anul I, domeniul Chimie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă MEN, întreruperea pentru 24 de luni, începând cu data de 1 octombrie 2017.
  • Ionescu C. Andreea, anul IV, domeniul Filologie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, întreruperea pentru 12 luni, începând cu data de 1 octombrie 2017.
  • Nechita N. Manuela, anul V, domeniul Inginerie mecanică, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, întreruperea pentru șase luni, începând cu data de 1 octombrie 2017.
  • Niculescu F. I. Dragoș Marian, anul III, domeniul Inginerie mecanică, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, întreruperea pentru 12 luni, începând cu data de 1 septembrie 2017.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email