UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 103 din 15 martie 2016


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 15 martie 2016,


HOTĂRĂŞTE:
 


Art. 1. Se aprobă modificarea organigramei Universității „Dunărea de Jos” din Galați, conform Anexei 1.

Art. 2. Se amână aprobarea Metodologiei de organizare și funcționare a Centrului pentru consiliere și orientare în carieră până la lămurirea unor aspecte.

Art. 3. Se amână aprobarea criteriilor proprii ale Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice cu privire la ocuparea posturilor didactice și de cercetare, suplimentare față de criteriile și standardele minimale CNATDCU.

Art. 4. Se aprobă propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice de modificare a Regulamentului Centrului de Cercetări Juridice și Administrative. Astfel, Centrul se va numi Centrul de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale și Politice.
De asemenea, se validează alegerea dnei prof. dr. Violeta Pușcașu în funcția de director al Centrului de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale și Politice și a dlor: prof. dr. Florin Tudor, prof. dr. Mihai Floroiu și prof. dr. Gheorghe Ivan în cadrul Consiliului științific al Centrului sus-menționat. (Anexa 2)

Art. 5. Se respinge, la propunerea Comisiei juridice și de etică a Senatului, ca neîntemeiată, contestația formulată de dna Panțîr Margareta, înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. C1722/24.2.2016, iar la Cancelaria Senatului sub nr. 184/25.2.2016/CS, împotriva Hotărârii CEU nr. 5/11.2.2016 cu privire la solicitarea nr. C519/18.1.2016, înregistrată la UDJG sub nr. 4535/11.2.2016, iar la CEU sub nr. 170/CEU/11.2.2016.

Art. 6. Se respinge, la propunerea Comisiei juridice și de etică a Senatului, ca neîntemeiată, contestația formulată de dl prof. Romeo Victor Ionescu, înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. C1291/15.2.2016, iar la Cancelaria Senatului sub nr. 165/15.2.2016/CS, împotriva Hotărârii Senatului UDJG nr. 14/11.2.2016.

Art. 7. Se respinge cererea formulată de dl prof. Romeo Victor Ionescu de a participa la ședința Senatului UDJG din data de 15 martie 2016, în calitate de invitat.

Art. 8. Se aprobă cererea formulată de dl prof. dr. Ion Șișcanu, cadru didactic titular la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, de menținere a calității de titular și de continuare a activității după pensionare.

Art. 9. Se aprobă cererea formulată de dl prof. dr. Aurel Nechita, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină și Farmacie, de menținere a calității de titular și de continuare a activității după pensionare.

Art. 10. Se aprobă cererea formulată de dl prof. dr. Aurel Nechita de reluare a funcției de șef Clinică în cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” din Galați, conform art. 185 alin. (7) din Legea nr. 95/2006 privind funcțiile de șef de clinică.

Art. 11. Se resping cererile formulate de dl prof. Ion Cordoneanu și dl conf. Cristian Apetrei de a se consemna în procesele verbale ale ședințelor numele senatorilor care votează împotrivă sau se abțin de la vot.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Organigrama Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Regulament Centrul de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale și Politice

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email