UGAL

Senatul universitar
Nr. 577/11.8.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 190 din 11 august 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 79 din 31.7.2023 și nr. 80 din 2.8.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 11 august 2023, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 67 dintre cei 76 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Calculatoare, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, durata studiilor 4 ani, valabil începând cu anul universitar 2023-2024.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului universitar de studii de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Chișinău), de la Facultatea Transfrontalieră, în vederea încadrării în domeniul acreditat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Știința mediului, domeniul de licență Știința mediului, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Științe și Mediu, valabil începând cu anul universitar 2023-2024.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email