UGAL

Senatul universitar
Nr. 307/27.4.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 113 din 27 aprilie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 47 din 20.4.2023 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 27 aprilie 2023, ora 11.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 54 dintre cei 81 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat Proiectare și fabricație digitalizată, în vederea încadrării în domeniul de masterat acreditat Inginerie industrială, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Sisteme de producție digitale (la Cahul), domeniul de licență Inginerie industrială, în vederea autorizării provizorii de către ARACIS, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Administratie publică și integrare europeană, domeniul de masterat Științe administrative, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Drept și Științe Administrative, valabil începând cu anul universitar 2023-2024.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul evenimentelor corporate și de banqueting, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul evenimentelor corporate și de banqueting, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul evenimentelor corporate și de banqueting, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, în vederea înscrierii în Registrul național al programelor postuniversitare.

Art. 7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic, înființarea cursului de formare continuă Etichetarea nutrițională în unitățile de alimentație publică și catering, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 8. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Etichetarea nutrițională în unitățile de alimentație publică și catering, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email