UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 14/09.02.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 9 februarie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă Planul operațional al activității de cercetare, dezvoltare și inovare pentru anul 2022. (Anexă)

Art. 2. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de master Consiliere școlară și integrarea persoanelor cu CES, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, în vederea încadrării în domeniul acreditat Științe ale educației.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, la solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie, având în vedere avizul favorabil formulat de Biroul Juridic, organizarea unei sesiuni extraordinare de examene în săptămânile a 7-a și a 8-a din semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022 pentru studenții care fac dovada spitalizării/carantinării/izolării la domiciliu prin infecție cu virusul SARS CoV-2 sau a contactului cu o persoană infectată, în perioada sesiunii de iarnă.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie, având în vedere avizul favorabil formulat de Biroul Juridic, acordarea statutului de secție clinică pentru secția Pediatrie IV din structura Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” din Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, la solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie, având în vedere avizul favorabil formulat de Biroul Juridic, acordarea statutului de secție clinică pentru următoarele secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Brăila: Chirurgie generală I, Medicină internă II, Chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Planul operațional al activității de cercetare, dezvoltare și inovare pentru anul 2022

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email