UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 142/29.12.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 29 decembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Relații internaționale și studii europene, domeniul de licență Relații internaționale și studii europene, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, în vederea acreditării.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă Procedura Operațională privind Verificarea Respectării Eticii și Deontologiei Universitare în Elaborarea Tezelor de Doctorat (Perioada 1990 - 2016) din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă înființarea următoarelor comisii în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic:

  • Comisia 1 – activități didactice în programul postuniversitar de formare psihopedagogică
    Pentru realizarea activităților acestei comisii, care asigură componența didactică, posturile sunt configurate în funcție de numărul cursanților înscriși, fiind normate individual cu maximum 280 ore/an, la tarif de plata cu ora la nivel de funcție (fără contribuțiile angajatorului).
  • Comisia 2 – managerial-administrativă pentru programul postuniversitar de formare psihopedagogică.
    Pentru realizarea activităților acestei comisii, care asigură admiterea și coordonarea întregului program, sunt necesare 10 posturi în statul de funcțiuni aferent comisiei 2, normate individual cu maximum 280 ore/an, tarif orar 250 lei/oră (fără contribuțiile angajatorului).


Art. 4. Se aprobă înființarea următoarelor comisii în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic:

  • Comisia 1 – inspecții specifice de grad didactic I și evaluare de grad didactic II, cu activități acoperite din finanțarea de bază pentru grade didactice. Numărul posturilor este în funcție de candidații înscriși pe specializări, iar plata pe oră este la nivelul stabilit de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați pentru aceste tipuri de activități.
  • Comisia 2 – managerial - administrativă pentru grade didactice – cu activități din încasarea taxelor de la cursanții înscriși, cuntumul taxei se aprobă anual prin Hotărâre de Senat.

Pentru realizarea activităților specificede admitere și coordonare sunt necesare 10 posturi în statul de funcțiuni aferent acestei comisiei, normate individual cu maximum 280 ore/an, tarif orar 250 lei/oră (fără contribuțiile angajatorului).

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email