UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 56/18.06.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 18 iunie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a programului de studii universitare de masterat Pictură, domeniul de masterat Arte vizuale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arte.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează pozitiv planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Traducere și interpretare (RO-EN-FR) (la Chișinău), domeniul de licență Limbi moderne aplicate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă Planul de măsuri pentru desfășurarea admiterii (înscrieri și probe de concurs), a examenelor de finalizare a studiilor (licență, master) și a activității de practică, în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS - CoV - 2, pentru perioada 26 iunie – 25 septembrie 2021, conform Anexei.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU


Anexa Planul de măsuri pentru desfășurarea admiterii (înscrieri și probe de concurs), a examenelor de finalizare a studiilor (licență, master) și a activității de practică, în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS - CoV - 2, pentru perioada 26 iunie – 25 septembrie 2021

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email