UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 18/19.3.2020


Conform:     
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului,

Consiliul de administraţie, în data de 19 martie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



 Art. 1. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea Calendarului de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat din cadrul IOSUD-UDJG, având în vedere eroarea materială strecurată în Calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat din cadrul IOSUD-UDJG avizat de Consiliul de administrație prin Hotărârea nr. 13 din 9 martie 2020. (Anexa 1)
Calendarul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila de completare a Anexei 1.1. - Criterii pentru examenul de admitere în învățământul superior în anul 2020, la ciclul de studii universitare de licență, forma de învățământ cu frecvență, din Metodologia desfășurării concursului de admitere la UDJG în anul 2020, în sensul că în tabel la linia 9 se adaugă: domeniul de licență Inginerie și management, programul de studii Inginerie economică în domeniul mecanic, cu durata de 4 ani. (Anexa 2)
Anexa se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, propunerile facultăților privind componența comisiilor pentru susținerea examenelor de diplomă și disertație în anul universitar 2019 - 2020 (sesiunea iunie-iulie 2020, sesiunea septembrie 2020 și sesiunea februarie 2021). (Anexa 3)

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Procedura operațională privind acordarea creditărilor din veniturile proprii pentru proiectele derulate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 4)
Procedura se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU
 

Anexa 1 Calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat din cadrul IOSUD-UDJG
Anexa 2 Completare la Metodologia desfășurării concursului de admitere la UDJG în anul 2020
Anexa 3 Componența comisiilor pentru susținerea examenelor de diplomă și disertație în anul universitar 2019 - 2020
Anexa 4 Procedura operațională privind acordarea creditărilor din veniturile proprii pentru proiectele derulate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email