UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 4/ 9.2.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 9.2.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti, înființarea programului de studii universitare de licență Limba și literatura ucraineană - Limba și literatura română (la Ismail), domeniul Limbă și literatură, începând cu anul universitar 2018-2019.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Limba și literatura ucraineană - Limba și literatura română (la Ismail), domeniul Limbă și literatură, începând cu anul universitar 2018-2019.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti, înființarea programului de studii universitare de licență Asistenţă managerială şi administrativă (la Ismail), domeniul Ştiinţe administrative, începând cu anul universitar 2018-2019.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Asistenţă managerială şi administrativă (la Ismail), domeniul Ştiinţe administrative, începând cu anul universitar 2018-2019.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea autorizării provizorii a programului de studii universitare de licență Limba și literatura ucraineană - Limba și literatura română (la Ismail), domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea autorizării provizorii a programului de studii universitare de licență Asistenţă managerială şi administrativă (la Ismail), domeniul Ştiinţe administrative, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email