UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 2/ 19.1.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, din data de 19.1.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă modificarea structurii anului universitar 2017-2018 pentru anii de studiu terminali, la următoarele facultăți: Arhitectură Navală, Inginerie și Agronomie din Brăila, Știința și Ingineria Alimentelor, Economie și Administrarea Afacerilor.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, modificarea structurii anului universitar 2017-2018 pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia, anul I de studii, conform Anexei.
Noua structură se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă taxa de școlarizare pentru studenții non-UE care doresc să urmeze rezidențiatul la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în cuantum de 4200 euro/an.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează colaborarea cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, la programul de studii Relații internaționale și studii europene, promoția 2018, în sesiunile iulie 2018, septembrie 2018 și februarie 2019.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează colaborarea cu următoarele facultăți din cadrul universității pentru susținerea examenelor de finalizare a studiilor din sesiunile iulie 2018, septembrie 2018 și februarie 2019, după cum urmează:

Facultatea     Domeniul de licență/masterat Programul de studii Numărul estimativ de absolvenți Facultatea organizatoare a examenului de licență/diplomă și disertație
Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești Economie și afaceri internaționale Afaceri internaționale 22 Economie și Administrarea Afacerilor
Ingineria materialelor Ingineria procesării materialelor 10 Inginerie

Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă solicitarea domnului prof. dr. Marian Găiceanu, cadru didactic titular la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, de a susține activități didactice în calitate de profesor invitat la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, în semestrul al II-lea din anul universitar 2017-2018.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa Noua structură a anului universitar 2017-2018 pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia, anul I de studii

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email