UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 12/12.02.2024

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 12 februarie 2024, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Planul strategic de dezvoltare antreprenorială a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 1)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează componența Consiliului executiv al Societății Antreprenoriale Studențești. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă demararea procesului de acordare a granturilor de cercetare. Repartizarea granturilor de cercetare se va face către facultăți. Numărul granturilor de cercetare dintr-o facultate este egal cu numărul departamentelor din respectiva facultate. Regulile de distribuire a granturilor de cercetare la nivelul facultății vor fi decise de către Consiliul facultății.

Art. 4. Se aprobă redistribuirea tabletelor în cadrul proiectului „Creșterea accesului studenților universității la educație online – UNITEC”, co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020. În acest sens, până la data de 14.02.2024, decanii vor întocmi liste cu studenții care vor primi aceste tablete.

Art. 5. Se recomandă, pentru anul universitar 2023-2024, adaptarea orarelor pentru a fi posibilă o pauză pentru masa de prânz a studenților. Pentru anul universitar 2024-2025, măsura devine obligatorie, cu excepția cazurilor în care activitatea didactică se desfășoară în alte spații decât cele ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Planul strategic de dezvoltare antreprenorială a Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Anexa 2 Componența Consiliului executiv al Societății Antreprenoriale Studențești

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email