UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 31/13.03.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 13 martie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, Regulamentul privind schimbarea centrului de pregătire (transferul) și detașarea medicilor, medicilor stomatologi și farmaciștilor rezidenți. (Anexa 1)
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea următoarelor programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă:
a. Informatică medicală și biostatistică.
b. Navigator de pacienți.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă sus-menționate.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă redistribuirea locurilor bugetate la facultăți pentru ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat, având în vedere Referatul nr. 6834/09.03.2023. (Anexa 2)

Art. 5. Se aprobă evaluarea comisiei privitor la angajarea domnului Petrică Ionuț Colțeanu pe post de profesor invitat. Domnul Petrică Ionuț Colțeanu va ocupa postul vacant de profesor, cercetare, poziția 38 din Statul de funcții al Departamentului de Istorie, Filosofie, Sociologie și Relații Internaționale, în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, cu maximum 15 ore/lună.
Tariful orar propus de facultate este de 250 lei/oră.

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Regulamentul privind schimbarea centrului de pregătire (transferul) și detașarea medicilor, medicilor stomatologi și farmaciștilor rezidenți

Anexa 2 redistribuirea locurilor bugetate la facultăți pentru ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat, având în vedere Referatul nr. 6834/09.03.2023

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email