UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 30/10.03.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 10 martie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la ciclurile de studii universitare de licență și de masterat în anul 2023. (Anexa 1)
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, cuantumul taxelor pentru anul universitar 2023-2024 la studii universitare de doctorat.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare. (Anexa 2)

Art. 3. Se avizează, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, majorarea tarifului brut pe oră aferent activităților prestate în baza contractelor de muncă de PO pentru conducere și îndrumare de doctorat, după cum urmează:
- 200 lei/oră tariful brut pentru ora aferentă activității de conducere doctorat, pentru studenții doctoranzi înmatriculați la forma de finanțare buget, aflați în stagiul de 3 ani, respectiv 4 ani (majorare de la 156 lei/oră, cu 28,2%),
- 65 lei/oră tariful brut pentru ora aferentă activității de îndrumare doctorat, pentru studenții doctoranzi înmatriculați la forma de finanțare buget, aflați în stagiul de 3 ani, respectiv 4 ani (majorare de la 50 lei/oră, cu 30%),
- 65 lei/oră tariful brut pentru ora aferentă activității de conducere doctorat, pentru studenții doctoranzi înmatriculați la forma de finanțare cu taxă, aflați în stagiul de 3 ani, respectiv 4 ani (majorare de la 50 lei/oră, cu 30%).
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează cererea formulată de Gîrbea (Zavate) V. Gabriela Diana, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Spiru Haret” din București, program de studii universitare de licență Limba și literatura română – Limba și literatura franceză, promoția 2011, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Cererea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează cererea formulată de Stratulat D. Alexandra, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, program de studii universitare de licență Drept, promoția 2022, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Cererea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la ciclurile de studii universitare de licență și de masterat în anul 2023

Anexa 2 Cuantumul taxelor pentru anul universitar 2023-2024 la studii universitare de doctorat

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email