UGAL

Ședința festivă reunită a membrilor Senatului Universității și a Consiliului de Administrație a U.D.J.G. a avut loc, marți, în Aula „Alexandru Ioan Cuza” din Campusul Științei. După bilanțul pe 2021, prezentat de prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și mesajul de final de an adresat de prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, Președintele Senatului, Corul Facultății de Arte, condus de lect. dr. Cristian Dumea, pr. paroh al Bisericii Romano-Catolice din Galați, a adus celor prezenți bucuria sărbătorilor de iarnă.

Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați: „Împreună, membri ai comunității academice, cadre didactice și studenți am reușit să ne apropiem de finalul anului cu rezultate foarte bune, din punct de vedere educațional, al cercetării, al investițiilor, al proiectelor și al poziției noastre în ranking-urile naționale și internaționale. Este meritul nostru comun și mulțumesc tuturor pentru toate lucrurile bune care s-au întâmplat anul acesta. Sper într-un 2022 mai bun și plin de realizări, vă urez sărbători liniștite, prosperitate și La mulți ani!”

Prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, Președintele Senatului: „Acum 2000 de ani, la nașterea sa, Iisus a fost recunoscut doar de câțiva, acum e urmat de miliarde. Odată cu el s-a născut și Speranța. Vă urez să aveți speranțe împlinite în noul an, bucurii alături de cei dragi, să fiți la fel de energici în realizarea proiectelor dar și răbdători în depășirea obstacolelor. Multă sănătate și La mulți ani!”

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email