UGAL

Miercuri, 6 octombrie 2021 a avut loc la Buzău deschiderea oficială a extensiunii Universității „Dunărea de Jos‘’ din Galați și începerea cursurilor la cele trei specializări la care au fost scoase locuri la admiterea din acest an universitar: Educație fizică și sportivă, Drept și Agricultură.

La festivitate au participat reprezentanții Instituției Prefectului Județului Buzău, Consiliului Județean Buzău, parlamentari locali, conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în frunte cu Rectorul instituției, prof. univ. dr. Puiu Lucian Georgescu, decanii Facultăților de Inginerie și Agronomie din Brăila, de Educație Fizică și Sport și de Drept și Științe Administrative, cadre didactice, studenți. Activitatea s-a derulat cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare.

„Este o premieră pentru universitatea noastră deschiderea acestor programe de studiii la Buzău, care se înscrie în strategia instituțională de creștere a numărului de cursanți, dezvoltarea de filiale în țară și străinătate. La admiterea de la Buzău am avut un număr important de candidați, care au permis ocuparea integrală a locurilor scoase la concurs și sperăm să avem cât mai mulți studenți de acum încolo”, a declarat prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La specializarea Educație fizică și sportivă sunt înscriși 50 de studenți, iar la Drept și Agronomie sunt înscriși câte 60 de studenți. Cursurile se vor desfășura la Eurocampusul din strada Hangarului nr. 8.

În funcție de cererile de pe piața muncii, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați își va adapta oferta educațională pentru anii următori.

Le dorim mult succes studenților care încep astăzi cursurile la Buzău!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email