UGAL

Studenți, cadre didactice, masteranzi, doctoranzi interesați de limba și cultura chineză sunt invitați să se înscrie la cursurile gratuite organizate de Institutul Confucius București și Asociația de Dezvoltare Durabilă și Inovare în Regiunea Sud-Est, ce se vor desfășura, prin D.F.C.T.T. la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, pe tot parcursul anului.

Perioada de înscriere: 5 - 11 octombrie

Se pot forma grupe de începători (fără cunoștințe de limba chineză) și de avansați (nivelul va fi stabilit printr-o evaluare ulterioară) de câte 8-11 persoane. Cursul este susținut de un profesor nativ de limbă chineză de la Institutul Confucius București. Limba de predare a cursului de începători este engleza.

La finalul modulului de predare, cursanții se vor putea înscrie în Galați, contra cost, la susținerea examenelor: HSK1 (începători), HSK2, HSK3, în urma cărora vor primi certificate eliberate de Institutul Confucius București și Hanban.

Examenul de HSK1 și HSK2 constă în două părți: partea de ascultare și partea de citire.

Examenul de HSK3 constă în trei părți: partea de ascultare, partea de citire și partea de scriere cu caractere chinezești (Chineză Simplificată).

Se pot susține, de asemenea, examene contra cost pentru recunoașterea nivelului de vorbire (conversațional): HSKK începători și HSKK intermediari.

Pentru cei interesați, se pot organiza și cursuri de cultură chineză, precum cel de Caligrafie chinezească.

Pentru detalii: Alexandra Spiridon, voluntar la Asociația de Dezvoltare Durabilă și Inovare în Regiunea Sud-Est (telefon: 0752 121 838).  Pentru formulare de înscriere sunați la Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul U.D.J.G  - 0336 130 142 sau scrieți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email