UGAL

Compania IVFuture şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi anunță că în data de 1 octombrie 2021 a avut loc inaugurarea Laboratorului IVFuture din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie și Electronică din Galați.

Acest eveniment are loc în urma acordului de parteneriat încheiat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în urma căruia a fost dotat un laborator de informatică cu aparatură în valoare aproximativă de 70.000 lei, ca prim pas în sprijinul privat pe care compania îl oferă mediului academic. Pe parcursul primilor 3 ani de colaborare, prin contracte de sponsorizare, compania va investi periodic în echipamente electronice de ultimă generație.

Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a sprijini și dezvolta mediul academic de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, oferind astfel studenților din domeniul IT oportunitatea de a studia, de a se specializa și angaja în comunitatea locală. Locurile de muncă bine plătite sunt de regulă în sectorul privat și acestea generază o bază durabilă de taxe și impozite dar mai mult de atât, o piață de bunuri și servicii care duc la o dezvoltare socială sănătoasă. 

IVFuture este compania cu capital integral românesc care a obținut, în anii 2020 și 2021, cea mai mare cifră de afaceri pe domeniul său de activitate, la nivelul Județului Galați. Compania a fost premiată de către Patronatul IMM Galați în cadrul evenimentului „Ziua întreprinzătorului din România” din luna Septembrie a.c.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta online la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau puteți obține cele mai recente actualizări pe paginile noastră de social media:  IV Future | FacebookFacultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica - Acasă | Facebook.

Investim în viitorul studenților din Galați!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email