UGAL

Pentru admiterea din Septembrie 2021 (1-10 septembrie), Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor scoate la concurs locuri cu finantare de la buget și taxă la programele de licență Ingineria produselor alimentare și Piscicultură și acvacultură și pentru un program de studii nou, Antreprenoriat pentru producția alimentară, conceput să formeze competențe moderne (antreprenoriat-inginerie) în acord cu tendințele actuale de pe piața muncii.

Programul de studiu Antreprenoriat pentru producția alimentară are la bază o dublă abordare, antreprenorială și tehnică, fiind dezvoltat cu scopul de a pregăti specialiști cu înaltă specializare în antreprenoriat în producția alimentară, capabili să coordoneze procesele specifice inginerești pentru producția de alimente, dezvoltând afaceri și companii de succes, care concurențial să îndeplinescă principiile securității și siguranței alimentare, asigurând producerea de alimente pentru toate categoriile de consumatori.

Astfel, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor își asumă misiunea de a implementa un program de studiu nou, care să sprijine dezvoltarea inovatoare, holistică și durabilă în industria alimentară, cu accent antreprenorial, pentru a instrui și educa studenții în tehnologiile de procesare actuale și emergente, punând accent pe îmbinarea aspectelor inginești și economice pentru pregătirea specialiştilor cu competenţe şi capacităţi tehnice şi manageriale specifice unei industrii alimentare adaptată nevoilor actuale ale societății, construită pe principii moderne care vizează creșterea calității vieții sub aspecte multiple.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email