UGAL

Doamna Rodica Cernea, Student Senior al U3A, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, ne invită, în calitate de autor, la Evenimentul de lansare a cărții „Proscrișii”, care va avea loc online, în data 04.06.2021, ora 14.00, pe Platforma Microsoft Teams.

„Derulat începând cu anul 2016, la inițiativa Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, U3A propune o formulă academică distinctă, oferită persoanelor de vârsta a treia, conform unui plan de activități educaționale organizate semestrial, de-a lungul unui an academic. Patru promoții și peste 500 de absolvenți, cu vârste cuprinse între 55 și 85 de ani, au participat până în prezent la activitățile desfășurate sub formă de prelegeri și conferințe, ateliere de dezbatere, grupuri de lectură, vizite, și tururi ghidate”, a menționat prof. dr. Silvius Stanciu, prorector al universității, unul dintre inițiatorii programului menționat.

«U3A Universitatea Vârstei a treia este un proiect de succes al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prima instituție academică din România care a derulat aceste programe educaționale. Studenții Seniori fac cinste universității noastre, pe băncile universității și în afara acesteia», a declarat domnul prof. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Vă așteptăm la acest eveniment, unde veți cunoaște autorul lucrării și o parte din colegii acestuia, toți Studenți Seniori ai U3A la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email