UGAL

Conferința Internațională Riscul în Economia Contemporană, manifestare științifică organizată de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați începând din anul 1993, a ajuns la a XXII-a ediție în acest an. Evenimentul va avea loc în data de 4 iunie 2021 și se va derula online, pe platforma Microsoft Teams. Programul conferinței poate fi consultat pe website-ul: http://www.rce.feaa.ugal.ro/index.php/rce-2021/conference-program-rce-2021.

În cadrul festivității de deschidere a evenimentului vor lua cuvântul: Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU, Rectorul Universității  „Dunărea de Jos” din Galați, Prof. univ. dr. ec. Adrian MICU, Decanul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Prof. univ. dr. ec. Nicolae ISTUDOR, Rectorul Academiei de Studii Economice din București și Președinte AFER,  Prof. univ. dr. ec. Ion POPA, Decanul Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București și Vicepreședinte SAMRO și prof. univ. dr. ec. dr. ing. habil. Silvius Stanciu, Prorector cu Activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social.

În acest an, au acceptat invitația de a susține prelegeri în plen 3 invitați din străinătate: Federica CODIGNOLA, University of Milano – Bicocca, Italia; Diroubinee MAUREE-NARRAINEN, University of Technology, Mauritius; Wissal BEN ARFI, EDC Paris Business School, Franța.

Conferința reunește peste 130 de autori atât din centre universitate din țară (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Transilvania” din Brașov,Universitatea din Oradea, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași), cât și din străinătate (University of Milano – Bicocca, Italia, University of Technology, Mauritius, EDC Paris Business School, Franța, University Manisa Celal Bayar, Turcia, University of Toliara, Madagascar, Universitatea Tehnică din Moldova, Republica Moldova, Universitatea de Studii Europene din Moldova, Republica Moldova).

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email