UGAL

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității „Dunărea de Jos" din Galați (SAS-UGAL) organizează în data de 30 martie, de la ora 17.00, pe platforma Microsoft Teams, primul webinar pe 2021 cu tematica: POVESTEA DE SUCCES A UNUI BRAND INOVATIV ÎN SECTORUL FMCG: ARTESANA.

Invitat special al acestui eveniment este Daniel Donici, antreprenor experimentat, Managing Partner ARTESANA și mentor în cadrul celei mai importante comunități de antreprenoriat din România –Startarium. Studenții Universității „Dunărea de Jos" din Galați vor avea astfel oportunitatea să asculte povestea de succes a brand-ului ARTESANA și să adreseze întrebări invitatului pe orice temă asociată antreprenoriatului. Pentru a participa la eveniment, studenții se pot înscrie completând formularul online: https://forms.gle/GLRtsEqHMFqZLtT57

Întâlnirea este un exemplu al colaborării dintre mediul academic și cel de business, înscriindu-se în agenda strategiei antreprenoriale a Universității „Dunărea de Jos" din Galați. Anul trecut, mai precis pe 3.12.2020, a avut loc un eveniment similar, la care au fost invitați cinci antreprenori gălățeni (Marius Geru - TheCon, Andreea Biciila - Dasano, Andreea Paraschiv - Bodega, Asil Yildirir - Grande Gloria Production și Sorin Grigore - Cipsor construct).

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email