UGAL

Joi, 4 martie 2021, în sala de festivități a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Republica Moldova, a avut loc întâlnirea comună a partenerilor implicați în implementarea proiectului  2SOFT/4.1/104 „PROACTIVE HEALTH WITHOUT BORDERS”.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, liderul de proiect, a participat cu o delegație condusă de Dl. Rector - Lucian Puiu GEORGESCU și Dl. Prorector Silvius STANCIU - Managerul proiectului. Din partea universității noastre au fost prezenți și dl prorector Dragoș OPREANU, expert proiect PROSANA, dl prorector Alexandru NECHIFOR, medic, dl Andrei MIHĂILESCU, din cadrul Serviciului Relații internaționale și interinstituționale, dna conf. Gina NECULA și dna lector Delia OPREA, decanul, respectiv prodecanul Facultății Transfrontaliere.

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul a fost reprezentată de dl. Rector Sergiu CORNEA și de dl. Prorector Ion GHELEȚCHI - Responsabil proiect partener.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Consulului General al României la Cahul, d-na Anca CORFU, a Preasfinţitului Veniamin GOREANU, Episcop al Basarabiei de Sud și a dlui Nicolae DANDIȘ, Primarul Orașului Cahul.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele, partenerii, activitățile, rezultatele și programul de implementare al proiectului. Evenimentul a fost completat de o conferință de presă și de discuții comune privind cooperarea transfrontalieră, oportunități de dezvoltare parteneriate în educație, cercetare, dezvoltare tehnologică și inovație, cultură și patrimoniu istoric.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email