UGAL

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2021”, organizată anual de Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, împreună cu Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, în parteneriat cu Academia Română, va avea loc în perioada 21-25 aprilie. Tema Conferinței este „Adicțiile virtuale și interdisciplinaritatea în psihiatrie, în vremea pandemiei”. Manifestarea reunește la Galaţi invitaţi de seamă, care vor susţine prezentări interesante, printre ei numărându-se şi Președintele Colegiului Psihologilor din România, Prof. univ. dr. Ion Dafinoiu.

Personalitate de prestigiu a psihologiei românești, Prof. Ion Dafinoiu este cadru didactic la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, psiholog clinician, implicat în cercetarea științifică, autor al multor studii de specialitate, trainer și Președinte al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană.

Sunt invitaţi să participe medici psihiatri din ţară şi străinătate, medici de familie, doctori cu alte specialităţi, care ajung în contact cu problematica psihiatriei, farmaciști, psihologi, filosofi, sociologi, asistenţi medicali şi nu în ultimul rând, doctoranzi şi studenţi.

Înscrieri se pot face deja pe: https://lapsihiatru.ro/conferinta-galatia-2021/

Accesul la conferință se va face integral online, pe o platformă special creată pentru eveniment. Ca în anii precedenți, participarea la Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2021” va conferi celor prezenți credite de formare profesională continuă. De asemenea, ca în fiecare an, cele mai bune 15 lucrări vor fi publicate într-o revistă indexată WOS – Neuroscience, iar restul lucrărilor acceptate vor fi publicate în ISI Proceedings.

Prof. univ. dr. Anamaria Ciubară, Președintele Conferinței Europeane de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2021”

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email