UGAL

Ministerul Lucrărilor publice, Dezvoltării și Administrației anunță lansarea apelul de proiecte nr. POR/2020/1/1.1.C./2 – Axa prioritară 1 - Promovarea transferului tehnologic, Prioritatea de investiții 1.1 Promovarea investițiilor în C&I, dezvoltarea de legături și sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare și dezvoltare și învățământul superior, în special promovarea investițiilor în dezvoltarea de produse și de servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea și aplicațiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de rețele și de grupuri și inovarea deschisă prin specializarea inteligentă, precum și sprijinirea activităților de cercetare tehnologică și aplicată,

liniilor-pilot, acțiunilor de validare precoce a produselor, capacităților de producție avansate și de primă producție, în special în domeniul tehnologiilor generice esențiale și difuzării tehnologiilor de uz general, Operațiunea C – Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Principalul obiectiv al programului îl reprezintă creşterea inovării în firme prin susţinerea entităților de inovare şi transfer tehnologic în domenii de specializare inteligentă. Proiectele se vor transmite exclusiv prin aplicația MYSMIS, la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, termenul limită fiind 15.02.2021, ora 12.00. Valoarea minimă a finanțării nerambursabile solicitate este de 25.000 euro.

Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt parteneriatele dintre IMM-uri și ITT-uri încheiate în conformitate cu prevederile OUG 40/2015 sau IMM-uri care în perioada de implementare încheie contracte de colaborare cu ITT.

Universitatea „Dunărea de Jos” de Jos, cel mai mare pol de cercetare și educație academică din Regiunea de Sud-Est a României, a acreditat în anul 2016 CTT–UGAL ca entitate din infrastructura națională de inovare și transfer tehnologic conform Certificatului de autorizare Nr. 74/30.09.2016, fiind integrat în Rețeaua Națională de Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT), respectiv în Asociația Română de Transfer Tehnologic și Inovare (ARoTT). Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are competențe de cercetare-excelență, dispunând de un colectiv de experți tehnici, 34 unități de cercetare și Rețeaua de excelență REFORM.

Vă așteptăm pentru dezvoltarea de parteneriate la CTT UGAL.

Relatii suplimentare se pot obține de la Departamentul de Formare Continuă si Transfer Tehnologic al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon: +40 336 130 142.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email