UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, beneficiar la Proiectului „PROACTIVE HEALTH WITHOUT BORDERS -2SOFT/4.1/104”, finanțat în cadrul Programului Operaţional Comun România - Republica Moldova 2014-2020 prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI) invită studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați să se alăture echipei proiectului prin înscrierea în grupul țintă. Participanții vor lua parte la o sesiune de pregătire, constând în demonstrații practice interactive, acordarea măsurilor de prim ajutor, resuscitare, utilizarea unui defibrilator automat extern.

Activitatea se va desfășura sub îndrumarea personalului universității, special format în acest sens și sub supravegherea medicului de specialitate din cadrul proiectului.

Grupurile de lucru vor fi formate din 10 persoane, activitatea se va desfășura modulat, iar participanții vor primi certificate de participare și kit-uri didactice de prim ajutor. 

Pentru înscriere studenții interesați trebuie să contacteze Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email