UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în colaborare cu Institutul pentru Studii de Politici Cibernetice - CyBureau din Israel și Colegiul de Științe Economice și Calculatoare din Polonia, organizează, în zilele de 28-29 ianuarie, Conferința Internațională cu tema: „Coronavirus and the Cyberspace: a year of changes and challenges (Coronavirus și spațiul cibernetic: un an de schimbări și provocări). La eveniment și-au anunțat deja participarea peste 30 de specialiști din țări europene, dar și din Statele Unite ale Americii.

Cu toții vor încerca să abordeze teme extrem de interesante referitoare la prezentul și viitorul spațiului cibernetic și la modul în care viețile noastre private și profesionale s-au schimbat în urma pandemiei COVID-19.

După alocuțiunile persoanelor din conducerea celor trei instituții organizatoare (prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității “Dunărea de Jos” din Galați; dr. Przemysław Stach, prorectorul Colegiului de Științe Economice și Calculatoare din Polonia și dr. Tal Pavel, directorul CyBureau) vor urma prezentările în plen și lucrările pe secțiuni.

În plen va vorbi Robert Kosla, Directorul Departamentului de Cybersecurity din cadrul Cancelariei Primului Ministru al Poloniei. 

Conferința este structurată pe 7 paneluri: „Provocări cibernetice în epoca coronavirusului", „Modele de lucru la distanță", „Viață virtuală, predare virtuală", „Securitatea informațiilor și criminalitatea informatică în epoca coronavirusului", „Știrile false și dezinformarea", „Amenințările cibernetice și sectorul sănătății", „Coronavirus și spațiul cibernetic: în căutarea viitorului.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email