UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Centrul de Documentare și Analiză privind Managementul/Marketingul în Industrie și Agricultură (CDEAMIA) este partener asociat în organizarea Platformei „Business Risk in Changing Dynamics of Global Village” - BRCDGV, inițiată de IEEF. Această platformă (https://brcdgv.com/about-us/) reunește specialiști de pe trei continente (Europa, Asia și Africa) pentru a identifica întrebări și răspunsuri (Q/A) existențiale despre tehnologii sociale, în vederea consolidării perspectivei academice și de afaceri.

  La 24 noiembrie 2020, specialiști din universitatea noastră, din India, Polonia, Ucraina, Boisnia-Herețegovina, Germania și Egipt se vor reuni în cadrul celei de a treia ediții a Conferinței BRCDGV 2020, care va fi organizată din India (Patna) doar online. Ediția de anul acesta are drept scop inițierea și fundamentarea de noi inițiative și dezvoltarea legăturilor sustenabile între mediul universitar, întreprinderi, piața muncii, societatea civilă și autoritățile locale, inclusiv în condiții de pandemie. Se va pune accentul pe bune practici în învățământul superior, pe modele de afaceri inovatoare, pe cele mai bune instrumente de management, marketing în politica de susținere a relațiilor locale și internaționale.

 
Rolul BRCDGV a fost și va fi acela de a consolida legăturile dintre universitățile din Europa Centrală și de Sud-Est și India și de a întări colaborările B2B, pentru a construi și a reconstrui încrederea și performanța. BRCDGV încurajează inițiativele academice și economice aplicabile inclusiv în condiții de pandemie.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email