UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic organizează următoarele programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă:

-          Marketingul unităților de cercetare științifică
 -         Redactarea și publicarea articolelor științifice
-          Inițiere în utilizarea aplicației MySMIS
-          Obținerea, protejarea și comercializarea drepturilor de proprietate industrială

Cadrele didactice și studenții doctoranzi ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați se pot înscrie fără plata taxelor de școlarizare, susținerea financiară a programului educațional fiind asigurată din bugetul proiectului CNFIS-FDI-2020-0451 - Inovare prin Cercetare de Excelenta - CEREX - UDJG.
Nu sunt acceptate înscrieri ale cadrelor didactice sau ale doctoranzilor care au urmat același curs în anii precedenți în regim gratuit.

Înscrierile au loc până în data de 15.08.2020 în limita locurilor disponibile. Seria de predare/curs are 50 de locuri, fără posibilitate de suplimentare. Pentru înscriere și informații suplimentare vă rugăm contactați Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic(www.ugal.ro) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email