UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează un concurs de premiere a candidaților înscriși la sesiunea de Admitere - iulie 2020. Concursul este organizat în parteneriat cu Teatrul de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Agenția de Turism Sfinx Travel, Clubul EliteGym și Pro Lider FM.

Premiile oferite sunt: 14 tricouri cu logo-ul Universității, 14 abonamente de fitness și 14 invitații de două locuri la un concert organizat de Teatrul de Operă și Operetă „Nae Leonard”. Marele premiu constă într-o minivacață de două nopți la un hotel de 3 stele, pe litoralul românesc.
 
Concursul se adresează tuturor candidaților înscriși la sesiunea de Admitere iulie 2020 - Licență, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 27.07.2020, începând cu ora 10.00. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 27.07.2020, fiind contactați atât telefonic, cât și prin email de către reprezentanții Compartimentelor organizatoare, respectiv Compartimentul Servicii Sociale, Programe și Proiecte Studențești și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.
 
Comisia de extragere și validare a câștigătorilor este formată din conf. dr. ing. Ciprian Vlad, Prorector al Universității, Silvia Ioana Resmeriță, reprezentant al Centrului de Consiliere și Orientare și Carieră și Emilian Tilibașa, reprezentant al Compartimentului Servicii Sociale, Programe și Proiecte Studențești.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email