UGAL

Facultatea de Arhitectură Navală împreună cu Centrul de Cercetare Arhitectură Navală, cu sprijinul Platformei de cercetare interdisciplinara „ReForm”, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, au onoarea să vă invite la Conferința „Galati Naval Architecture”, care se va desfășura între 21 și 23 noiembrie 2019, la Facultatea de Arhitectură Navală, Sala de Conferințe a Bazinului de Carene. Aceasta este prima ediție atât cu participare internațională cât și cu participarea partenerilor din industrie: șantiere navale, companii de proiectare, societăți de clasificație.

Principalul obiectiv al GNA 2019 este acela de a realiza un forum științific reunind profesori, cercetători, studenți, organizații ale societății civile și reprezentanți ai mediului industrial pentru a împărtăși noi progrese, idei inovatoare și cunoștințe practice în domeniul arhitecturii navale, al construcțiilor navale și al ingineriei marine.

Secțiunile conferinței includ, dar nu se limitează la următoarele subiecte majore:
  • Hidrodinamică navală
  • Structuri navale și materiale
  • Șantiere navale și tehnologii
  • Mașini și instalații
  • Echipamente electrice navale
  • Proiectarea navelor mici și de agrement
  • Inginerie marină și offshore
  • Transport și operare. Impactul asupra mediului marin
 
„Galati Naval Architecture 2019”  este o manifestare șiințifică susținută de către Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați, prin acțiunea nr. 10 - Propuneri de acțiuni finanțate din Fondul pentru Finanțarea Situațiilor Speciale - conform prevederilor OMEN nr. 3694/2019.
 
Lucrările științifice vor fi publicate în Analele Universității Dunărea de Jos din Galați, Fascicula XI- Construcții Navale (ISSN 1221-4620 și online ISSN 2668-3156) și vor primi identificator unic pentru obiect digital (DOI). Revista este indexată Cambridge Scientific Abstracts, DOAJ, WorldCAT, SCIPIO și Genamics Journal Seek și este în curs de evaluare pentru indexarea în bazele de date SCOPUS și Web of Science.
 
Detalii ale conferinței și programul pot fi accesate la adresa http://gna.ugal.ro/.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email