UGAL

În urma vizitei de evaluare externă a calității din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a acordat calificativul „grad de încredere ridicat”. ARACIS a concluzionat că universitatea noastră are o organizare coerentă, un sistem adecvat de administrare și conducere, o bază materială corespunzătoare standardelor pentru a-și realiza misiunea și obiectivele asumate.

De asemenea, universitatea oferă o varietate mare de programe de studii pentru licență, masterat și doctorat, pentru învățământul cu frecvență, frecvență redusă și la distanță, spectrul programelor de studii fiind larg.

La acordarea calificativului a contribuit și accentul pus de universitate pe componenta de internaționalizare prin numărul mare de acorduri Erasmus și parteneriatele numeroase semnate cu universități din toată lumea.

Nu în ultimul rând a contat existența unei infrastructuri moderne, care asigură o derulare la standarde de calitate a proceselor de învățământ și a activităților conexe acestora.

Este al treilea calificativ „grad de încredere ridicat” obținut de universitatea noastră, după cele din 2008 și 2013.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email