UGAL

Aula „Virgil Madgearu” din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor va găzdui astăzi, începând cu ora 12.00, Finala Concursului ShipDX 2019. Din cele 6 echipe finaliste stabilite la concursul de joi, 3 vor fi premiate, în funcție de rezultatele testelor de rezistență la înaintare efectuate în bazinul de carene. Toate cele 6 echipe finaliste își vor prezenta proiectele și modelele și vor discuta despre experiența lor în cadrul concursului.

Organizatorii vor prezenta rezultatele testelor în bazinul de carene (aceste rezultate sunt secrete până în ziua finalei). Vor fi aleși câștigătorii locurilor 1, 2 și 3, în funcție de rezultatele testelor și calitatea prezentărilor finale (premiile sunt 1.500, 1.000 și respectiv 500 de euro).

„Ne bucurăm foarte mult că pentru ediția de anul acesta a ShipDX am reușit să atragem atenția și unor firme importante din industria navală din România dar și din străinătate: DMT Marine Engineering – cel mai mare producător de vinciuri din Romania, DAMEN (unul din cele mai importante șantiere navale din țară) și AVEVA Marine (unul din cele mai mari softuri de proiectare navală din lume)”, spun organizatorii concursului.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email