UGAL

În perioada 17 – 19 mai s-a desfășurat, la Craiova, finala  Campionatului Naţional Universitar de Tenis de masă (masculin – feminin). Organizată de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universitatății din Craiova și  Federaţia Română de Tenis de masă, competiția a adus față în față studenți din mai multe centre universitare: București, Craiova, Constanța,  Galați,  Iași,  Reșița, Târgu Jiu și Timișoara.
Echipa Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, condusă de prof. univ. dr. Liliana Nanu și lector univ. dr. Aurelian Gheorghiu, a obținut două  premii onorante la această competiție: medalie de bronz la dublu feminin pentru Ioana Dăianu – anul II la Educație fizică și jocuri sportive și Locul III în clasamentul pe centre universitare.
Este pentru prima oară când echipa gălățeană participă la această competiție. Îi felicităm, deopotrivă, pe cei șapte studenți și pe  profesorii lor pentru rezultatul obținut!
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email