UGAL

România (ASIAR) alaturi de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, organizează în perioada 29 - 31 mai 2019, ediția a VIII-a a Concursului național ECOTROPHELIA România 2019, competiție studențească pentru crearea de produse alimentare inovative.

Concursul are drept scop încurajarea creativității studenților în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător şi este deschisă tuturor studenților înscriși la programele de studii de licență si masterat. Pe de altă parte, ECOTROPHELIA are ca scop şi formarea de personal pentru industria alimentară europeană care să fie bine informat şi să gândească ecologic.

Câștigătorii Fazei naționale a competiţiei vor reprezenta România la Concursul internațional “ECOTROPHELIA Europe” 2019, care va avea loc la ANUGA, Germania în perioada 6-7 octombrie 2019.

La această ediție şi-au anunțat participarea 11 echipe de studenți de la cursuri de licență şi master din centrele universitare: Galați, București, Sibiu, Oradea, Suceava și Timișoara.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email