UGAL

Vineri, 17 mai, ora 13.00, în Cantina 2 a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor organizează concursul de creație culinară „La gastronomie internationale au Dunarea de Jos”, activitate cuprinsă în cadrul proiectelor „Practica - o șansă în plus în tranziția de la școală la viața activă”- ID 109526, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, beneficiar: Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie, Filiala Brăila și „Création d'un réseau régional francophone sur la santé, la nutrition et la sécurité alimentaire” (SaIN), încheiat cu Agentia Universitară Francofonă.

Preparatele expuse sunt realizate de studenții din anul II specializarea IPA, anul III specializarea IMAPA, anul I master specializările IMAPA și CESA, coordonați de conf. dr. ing. Daniela Istrati, conf. dr. ing. Liliana Mihalcea și șef lucr. dr. ing. Maria Cristiana Garnai și de 9 echipe de elevi coordonați de cadrele didactice de la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” Galați, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Galați și Liceul Tehnologic de Alimentație și Turism „Dumitru Moțoc” Galați.

Alături de aceste preparate, vor fi expuse și produsele eco-inovative calificate la faza locală a concursului Ecotrophelia 2019 și care vor reprezenta universitatea gălățeană la faza națională Ecotrophelia România 2019.
Concursul va fi jurizat de echipa de degustători ai Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, coordonată de conf. dr. ing. Gabriela Iordăchescu și de un juriu format din reprezentanți ai agenților economici implicați în proiect.

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email