UGAL

Domnul prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu, președintele Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, a participat miercuri, 3 aprilie 2019, la Adunarea festivă a comunității universitare din cadrul Academiei de Studii Economice din București, cu prilejul sărbătoririi a 106 ani de tradiție universitară economică.

În discursul său, prof. Lucian Georgescu a vorbit despre realizările deosebite pe care le-a înregistrat cea mai importantă instituție de învățământ superior economic din România și a subliniat importanța colaborării dintre ASE București și universitatea noastră, colaborare bazată atât pe strategii didactice comune, cât și pe strategii de cercetare, inovare și dezvoltare la aproape toate nivelele și pe toate planurile.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Academia de Studii Economice din București sunt parteneri ai Ministerului Cercetării și Inovării pentru un proiect POCA ce urmărește dezvoltarea capacității instituționale și a strategiilor în domeniul cercetării și inovării în România, ceea ce conduce o dată în plus la posibilitatea dezvoltării unor noi direcții de colaborare.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email