UGAL

 
În perioada 8 - 12 aprilie 2019 se va desfășura la Galați Întâlnirea Școlilor de Teatru,  eveniment organizat de Facultatea de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în colaborare cu Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard".

În cadrul acestui festival participă cu spectacole instituții de artă dramatică din patru centre universitare: Facultatea de Arte Vizuale si Design din Iasi, Universitatea de Arte din Târgu Mureş, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și Facultatea de Arte din Galați.

Reprezentațiile vor avea loc în sălile A 201, SB 03, precum și pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați.

Coordonatorii evenimentului sunt Prof. univ. dr. Teodor Niță (decan)  și Conf. univ. dr. Radu Horghidan, de la Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Pasionații de teatru sunt așteptați să împartă, alături de organizatori, bucuria, emoția și suspansul la spectacolele create de studenți.

Programul spectacolelor îl puteți regăsi pe afișul evenimentului.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email