UGAL

Delegații de Tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite, în parteneriat cu Social Impact Award, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați vor organiza pe data de 7 martie 2019, în Aula Magna, un workshop destinat tinerilor. 

În cadrul acestuia vor fi abordate unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă aceștia în ziua de astăzi: găsirea unui loc de muncă, stabilitate profesională și financiară, modalitatea de a se afirma pe piața muncii și de a materializa și dezvolta în mod sustenabil propriile idei de natură antreprenorială.

Întregul eveniment va avea drept sfere de interes educația și munca, abordate prin prisma segmentului de vârstă tânără.

Social Impact Award în România este co-organizată de Universitatea Alternativă, Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub, cu susținerea financiară a Enel România și BCR.

Voluntarii #DeDataAstaVotez lansează oficial campania de promovare a alegerilor europene din 26 mai 2019 la Galați, în cadrul evenimentului „Educație, oportunități pentru tineri, antreprenoriat social și inserția pe piața muncii în România anului 2019”.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email