UGAL

În cadrul proiectului DA-SPACE, echipe de tinere talente găsesc soluții inovative pentru unele provocări lansate de firme de succes. Echipele de rezolvatori se vor întâlni miercuri, 12 decembrie 2018, orele 14.00-16.00, cu mentorii desemnați de firme, în cadrul workshop-ului „Mentorat în afaceri”, la Facultatea de Inginerie, str. Domnească 111, Galați, Corpul AN, sala AN 007 (parter).

Agenda workshop-ului este la https://tinyurl.com/yaotobbe. Tinerii care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie online, la adresa https://goo.gl/forms/KLaIRlexmyufhJZj1 până pe 10 decembrie 2018. Persoană de contact: Prof. dr. ing. Florin Popescu.
 
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este partener într-un proiect co-finanțat de Uniunea Europeană, prin  Programul Transnațional Dunărea 2014-2020, într-un consorțiu format din douăzeci de parteneri și parteneri asociați.

Proiectul cu titlul „DA-SPACE - Creșterea abilităților antreprenoriale și a parteneriatului public privat, prin inovare deschisă, în regiunea Dunării” are ca obiectiv principal crearea și implementarea a șapte laboratoare de inovare deschisă în șapte regiuni riverane Dunării.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email