UGAL

O delegație a Universității Centrale din Nicaragua formată din Prof. dr. Jaime Fuentes, Prof. dr. Carlos Matus și Prof. dr. Aura Alegria efectuează, în perioada 19-23 noiembrie 2018, o vizită la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în cadrul programului Erasmus+ Țări Partenere KA 107. 

Cele trei mobilități de predare și formare au fost organizate în colaborare cu Prof. dr. Matei Mădălina, decan al Facultății de Medicină și Farmacie din Galați și au constat în susținerea de prelegeri studenților de la specializarea Medicină Generală (anul VI), vizite a unităților medicale din orașul nostru și o întîlnire de lucru cu board-ul Societații Studenților Mediciniști Galați.

„Este al doilea proiect de mobilități cu țările partenere pe care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați îl implemenează prin programul Erasmus+ în parteneriat cu 9 universități. Din America Centrală și de Sud, este prima delegație prezentă la Galați, urmând ca partenerii din Honduras și Uruguay să ne viziteze în 2019”, a declarat Lect. dr. Luminița Iosif, coordonator mobilități în cadrul proiectului.

Prelegeri:
Clinical management of tropical diseases: Introductory lecture. Arboviral infections &
Clinical management of tropical diseases: Tuberculosis. Leptospirosis, ambele susținute de Prof. Dr. Jaime Fuente & Prof. Dr. Carlos Conrado, la Spitalul de Urgență pentru Copii Sfântul Ioan Galați.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email