UGAL

Două echipe formate din câte cinci studenți, membri ai Cercului științific studențesc de informatică aplicată în ingineria materialelor, au fost admise, în urma unui interviu susținut în fața unor specialiști de la firma Bosch, în competiția Bosch Future Mobility. Competiția Bosch Future Mobility, lansată de Centrul de Inginerie Bosch Cluj, își propune să ajute studenții, viitori ingineri, să-și descopere abilitățile de inovare și lucru în echipă.

În timpul acestui concurs, studenții vor avea șansa de a lucra, sub îndrumarea unor specialiști extrem de calificați și cu experiență de la Bosch, cu tehnologii inovative, hardware și software. 
 
Cele două echipe, coordinate de șef lucrări dr. ing. Florin Marin, au în componență următorii studenți:
-Echipa "Danubius Carpiani": Nistor Dorin (IV IAIM-Facultatea de Inginerie), Marian Leica (IV IAIM-Facultatea de Inginerie), Plângău Daniel (III IAIM-Facultatea de Inginerie), Ene Iulia ( III MI- Facultatea de Științe și Mediu), Giulia Nechita (anul II IM-Facultatea de Inginerie)
-Echipa "Novum Castrum": Florin Macovei (IV IAIM-Facultatea de Inginerie), Efros Ion (II IM-Facultatea de Inginerie), Toderasch George (II IM-Facultatea de Inginerie) Dogaru Alexandru (II IM-Facultatea de Inginerie), Stavăr Paraschiva (II IM-Facultatea de Inginerie).
 
Echipele de studenți selectate în urma interviului vor avea sarcina de a realiza un sistem performant inteligent pentru ghidarea autovehiculelor autonome și de a susține proiectul la un concurs ce se va desfășura în luna mai 2019 la Cluj Napoca. Competiția necesită cunoștințe de programare, vedere artificiala, teoria sistemelor, automatizări, simulare a ansamblurilor cinematice.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email