UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic organizează două cursuri de formare continuă: Analiza senzorială a produselor alimentare (34 ore didactice) și Protecția datelor cu caracter personal (24 ore didactice). Pentru fiecare curs sunt disponibile un număr total de 25 de locuri acestea fiind destinate doar studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Disciplinele sunt predate de cadre didactice din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Înscrierile se vor desfășura în ordine cronologică și se vor încheia la momentul constituirii fiecărei grupe de 25 de persoane. Data limită de înscriere este 23.11.2018.
 
Pentru validarea înscrierii, cursanții vor depune la sediul DFCTT din Strada Domnească nr. 47, sala U109, copii certificate pentru conformitate după: BI/CI, certificat de naștere, certificat de căsătorie și diploma de bacalaureat. Dosarele incomplete nu vor primi număr de ordine.
 
La finalizarea cursurilor, studenții vor primi certificate de absolvire care le vor oferi șanse în plus la angajare. Cursurile sunt gratuite fiind finanțate din Fondul pentru Finanțarea Situațiilor Speciale (FSS). 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email