UGAL

Programul Vulcanus este un program conceput și finanțat de către Centrul UE-Japonia pentru Cooperare Industrială și cofinanțat de către Comisia Europeană și Ministerul Economiei, Comerțului și Industriei din Japonia, care le oferă studenților stagii de practică în companii din Japonia pe durata unui an întreg. Întregul program se desfășoară în Japonia și începe de pe 1 septembrie și se termină în august. Studenții vor participa la un seminar despre Japonia, un curs intensiv de limbă japoneză de 4 luni și un stagiu de practică de 8 luni într-una din companiile din Japonia.

De asemenea, studenții vor beneficia și de o bursă în valoare de 1.900.000 Yeni care le va acoperi costurile de transport și de subzistență, plus li se va acorda și cazare gratuită.

Persoanele eligibile care se pot înscrie în acest program trebuie să urmeze, în momentul aplicării candidaturii, un program de studii pe inginerie sau pe științe și să fie înscriși în al patrulea an de studii și penultimul an de doctorat. Persoanele care urmează un program de studii de trei ani nu sunt eligibile.

Data limită de depunere a dosarelor este 20 ianuarie 2019 și candidații trebuie să figureze ca înscriși la universitate în luna iunie după termenul limită menționat anterior.

Pentru mai multe detalii și documentele necesare pentru înscriere, puteți accesa următoarea adresă: http://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-japan
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email