UGAL

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG) organizează, în contextul celebrării Zilei Internaționale a Studentului (17 noiembrie), dezbaterea cu tema „Bursele studențești - oportunitate sau necesitate?”. Tema dezbaterii a fost aleasă urmare a consultării cu studenții, care au considerat că anumite aspecte ce privesc acordarea burselor studențești nu sunt suficient de clare, iar mecanismele de acordare a burselor sociale nu sunt intotdeauna verificabile.

Dezbaterea va aborda subiectul tuturor burselor per ansamblu, atât al burselor sociale și de merit, cât și al burselor acordate studenților etnici români. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Universității „Dunărea de Jos”, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Ministerului Educației Naționale, ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale, precum și reprezentați ai Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

Dezbaterea se va desfășura la sediul central al universitatii (corpul U), în sala Consiliului de Administrație, vineri, 16.11.2018, începând cu ora 12.00. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email